Επαγγελματικά Δάπεδα

   Για πιο απαιτητικούς χώρους, όπως είναι ο επαγγελματικός χώρος, η εταιρεία προσφέρει μία μεγάλη συλλογή πλαστικών δαπέδων με άψογη εμφάνιση. Τα δάπεδα αυτά κατασκευάζονται από PCV και προσφέρονται σε ρολά φάρδους 2.0m 4m   
  Κύριο χαρακτηριστικό των δαπέδων αυτών είναι η αντιολισθητικότητα τους. Η επιφάνειά τους βοηθά στην μείωση της ολίσθησης ακόμα και σε βρεγμένο δάπεδο. Επίσης, με το απορροφητικό υπόστρωμα που διαθέτουν, τα δάπεδα αυτά επιτυγχάνουν την ηχοαπορρόφηση, την μείωση κραδασμών αλλά και το θόρυβο που προκαλείται από το περπάτημα.

  

               

 

 Τα πλαστικά δάπεδα έχουν το πλεονέκτημα της μεγάλης αντοχής σε βαριά χρήση και του χαμηλού κόστους συντήρησής τους. Τα πλαστικά δάπεδα είναι ιδανικά για χώρους όπως γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία καθώς και αποθηκευτικοί χώροι.

 

      

 

 

Πάγιος στόχος της Εταιρείας είναι η συνεχής προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

  
               

 

 

 

 

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΜΟΥΣΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥΣ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥΣ.

 

 

 

       

 

 

 

ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΔΑΠΕΔΑ

 

Νέα στοιχεία της γκάμας προϊόντων μας είναι τα ομοιογενή δάπεδα, τα οποία συνιστούμε κυρίως για ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης, σχολεία και γραφεία.

 

Χάρη στον ομοιογενή σχεδιασμό τους, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμα και σε εφαρμογές υψηλής πίεσης. Λόγω της εξαιρετικής αντοχής τους στη φωτιά και της εύκολης συντήρησής τους, συνιστώνται ιδιαίτερα για δημόσια χρήση.

 

Το μοτίβο των πολύχρωμων μαρκών είναι ανεξάρτητο από την κατεύθυνση, έτσι τα ομοιογενή δάπεδά μας μπορούν εύκολα να ποικίλουν και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη ειδικών διαμορφωμένων χώρων. Λόγω της ευελιξίας τους και της συσκευασίας τους σε ρολά 2 μέτρων, η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη.

 

 

 

 


Αποτελέσματα 1 - 1 από 1


GRABO FORTIS

Ομοιογενές δάπεδο πάχους 2mm, πλάτος ρολού 2m, μήκος ρολού ...Copyright © Karapanagiotis.gr. All rights reserved.