Επαγγελματικά Δάπεδα

   Για πιο απαιτητικούς χώρους, όπως είναι ο επαγγελματικός χώρος, η εταιρεία προσφέρει μία μεγάλη συλλογή πλαστικών δαπέδων με άψογη εμφάνιση. Τα δάπεδα αυτά κατασκευάζονται από PCV και προσφέρονται σε ρολά φάρδους 2.0m 4m   
  Κύριο χαρακτηριστικό των δαπέδων αυτών είναι η αντιολισθητικότητα τους. Η επιφάνειά τους βοηθά στην μείωση της ολίσθησης ακόμα και σε βρεγμένο δάπεδο. Επίσης, με το απορροφητικό υπόστρωμα που διαθέτουν, τα δάπεδα αυτά επιτυγχάνουν την ηχοαπορρόφηση, την μείωση κραδασμών αλλά και το θόρυβο που προκαλείται από το περπάτημα.

  

               

 

 Τα πλαστικά δάπεδα έχουν το πλεονέκτημα της μεγάλης αντοχής σε βαριά χρήση και του χαμηλού κόστους συντήρησής τους. Τα πλαστικά δάπεδα είναι ιδανικά για χώρους όπως γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία καθώς και αποθηκευτικοί χώροι.

 

      

 

 

Πάγιος στόχος της Εταιρείας είναι η συνεχής προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

  
               

 

 

 

 

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΜΟΥΣΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥΣ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥΣ.

 

 

 

       

 

 

 

ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΔΑΠΕΔΑ

 

Νέα στοιχεία της γκάμας προϊόντων μας είναι τα ομοιογενή δάπεδα, τα οποία συνιστούμε κυρίως για ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης, σχολεία και γραφεία.

 

Χάρη στον ομοιογενή σχεδιασμό τους, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμα και σε εφαρμογές υψηλής πίεσης. Λόγω της εξαιρετικής αντοχής τους στη φωτιά και της εύκολης συντήρησής τους, συνιστώνται ιδιαίτερα για δημόσια χρήση.

 

Το μοτίβο των πολύχρωμων μαρκών είναι ανεξάρτητο από την κατεύθυνση, έτσι τα ομοιογενή δάπεδά μας μπορούν εύκολα να ποικίλουν και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη ειδικών διαμορφωμένων χώρων. Λόγω της ευελιξίας τους και της συσκευασίας τους σε ρολά 2 μέτρων, η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη.

 

 

Grabo Triumph

Το Grabo Triumph είναι ένα ομοιογενές δάπεδο πάχους 2 mm, εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά, χωρίς κατεύθυνση.

Λόγω της εξαιρετικής σταθερότητας των διαστάσεων και της ανθεκτικής του επιφάνειας, είναι ένα αξιόπιστο κάλυμμα ακόμη και σε περιοχές που επισκέπτεστε συχνά.
Καθαρίζεται εύκολα χάρη στην επιφανειακή στρώση iGUARD PUR με διασταυρούμενη υπεριώδη ακτινοβολία, δεν χρειάζεται μεταγενέστερη αποτρίχωση, και ως εκ τούτου η συντήρησή του είναι οικονομικά αποδοτική και ασκεί λιγότερη πίεση στο περιβάλλον.

Χάρη στην ευελιξία και τη συσκευασία πλάτους 2 μέτρων, η εγκατάσταση είναι γρήγορη και χωρίς κόπο.

Grabo Triumph ENG alt alt alt
 

Προτεινόμενες περιοχές εφαρμογής:

  • Φροντίδα υγείας
  • Εκπαίδευση
  • Γραφεία
  • Άλλοι κοινόχρηστοι χώροι

Τεχνικά στοιχεία

Κατασκευή   ομοιογενές δάπεδο
Συνολικό πάχος mm 2,0
Πλάτος ρολού Μ 2
Μήκος ρολού λμ 20
Συνολικό βάρος kg/m2 2,9

 
Colors

             Azure                                   Honey                                   Opal                              Quartz

 
Grabo Fortis

Το Grabo Fortis είναι το πιο δημοφιλές ομοιογενές προϊόν μας, το οποίο είναι ένα κάλυμμα δαπέδου πάχους 2 mm με πολύχρωμο σχέδιο τσιπς συσκευασμένο σε ρολά.

Ανήκει στην υψηλότερη κατηγορία αντοχής στη φθορά (Group T), επομένως είναι η πιο ανθεκτική και αξιόπιστη λύση για κοινόχρηστους χώρους. Είναι εύκολο να επιλέξετε από τη μεγάλη ποικιλία του Grabo Fortis, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφοροποιημένους εσωτερικούς χώρους.

Χάρη στο iGUARD PUR Surface ο καθαρισμός του Fortis είναι πολύ απλός και έχει εξαιρετική αντοχή σε χημικά και καθαριστικά. Με τη χρήση του μπορείτε να συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς περιέχει ανακυκλωμένο υλικό και είναι 100% επαναχρησιμοποιήσιμο.

 

Grabo Fortis ENG alt
 


GRABO FORTIS

Ομοιογενές δάπεδο πάχους 2mm, πλάτος ρολού 2m, μήκος ρολού ...Copyright © Karapanagiotis.gr. All rights reserved.